Om Human Investigator

niels_krojgaard_portrait

Foredragsholder og underviser Niels Krøjgaard er uddannet hos psykolog Paul Ekman International (PEI) i Manchester. Uddannelsen på PEI omfattede bl.a. undervisning og certificering i ”følelsernes intelligens” til etablering og afsløring af sandhed og bedrag – herunder real-time følelsesaflæsning ud fra de 5 kommunikationskanaler: ansigt, krop, stemmeføring, sproglig stil og indhold.

Niels Krøjgaard er en erfaren og ekstremt energisk underviser og entertainer. Han har siden 2005 undervist virksomheder i motivation, præsentationsteknikker og kommunikation. I dag underviser Niels Krøjgaard også bl.a. Rigspolitiet, hvor hans viden anvendes i forbindelse med afhøring af kriminelle samt ifm. opgaver for PET. Via uddannelsesinstitutionen, PEI, har Niels Krøjgaard direkte adgang til den nyeste forskning og opdaterede metoder inden for området, således at den viden, han bidrager med i arbejdet med politiet og foredrag/workshops, altid er up to date.

Som den eneste dansker har Niels Krøjgaard desuden modtaget undervisning i Applied Cold Reading af en af verdens førende eksperter på området, Ian Rowland, i London. Niels Krøjgaard har også gennem tiden oparbejdet stor erfaring inden for cold reading – en teknik, som personer med clairvoyante ”evner” bruger til at aflæse deres klienter og deres kropssprog på – hvilket han bl.a. anvender til afsløring af folk med påstående overnaturlige evner.

Udtalelser

Jeg kan på ingen måde udtale mig om, hvad Niels Krøjgaard har hjulpet med.

Cand. Psych. Bjarke Overgaard
Rigspolitiet, Politiområdet Nationalt Efterforskningscenter (NEC)

Forrygende at få simple værktøjer og dybere indsigt som kan bruges til at blive skarpere på at gennemskue skjulte dagsordener. Dejligt med højt tempo og hands on øvelser. Et anderledes og klogt input.

Lene Koogi
Journalist, DR Nyheder

Tak for et fremragende foredrag i dag. Som en af mine ledere sagde det så fint:
"…Et eksorbitant, blændende, underholdende, blæret, tankevækkende og også lærerigt foredrag”. 

Lars Skibdahl
Campuschef, Syddansk Erhvervsskole

Verdensklasse…!

Jesper Askjær
If Forsikring, Chef for If Academy Denmark