Workshops

foredrag_02

Ansigt til ansigt med sandheden

Halv- eller heldagsworkshop

Kendskab til kropssprog og nonverbal kommunikation kan påvirke måden, du møder andre mennesker på – kunder, kollegaer, chefen og venner/familiemedlemmer. På denne workshop bliver du bedre til at læse andres kropssprog og forstærke dit eget.

Workshoppen er baseret på evidensbaseret videnskab og empiriske undersøgelser og metoder fra Paul Ekman International (PEI). Du bliver undervist i den teoretiske viden om non-verbal kommunikation. Den teoretiske del bliver løbende kombineret med hands-on øvelser – lige til at anvende i dagligdagen på kontoret eller hjemme i familien. Workshoppen kan tilrettelægges specielt efter evt. særlige behov og udfordringer i din virksomhed.

På denne workshop bliver du og dine kollegaer trænet i at genkende “De 7 Grundfølelser” via videofilm og gruppeøvelser. Du vil lære at afkode kropssprog på de mennesker, du møder, og derved sætte dig i stand til at læse deres følelsesmæssige tilstand. Og du vil lære at afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem det mennesker siger med ord, og det, de udtrykker med deres kropssprog.

Alt er tilrettelagt for at optimere viden og forståelse af emnet, og du får praktiske værktøjer som umiddelbart vil kunne benyttes.

Din krop taler, uden du åbner munden kan skaleres fra et kort overordnet foredrag til en heldags-workshop, hvor du kommer i dybden med både viden og implementering.

Uddrag af workshoppen Brug det nonverbale sprog til din fordel anvendes også i forbindelse med uddannelse af specialstyrker inden for Rigspolitiet.

Varighed:
½ eller 1 dag

Forstærk dit eget kropssprog

Hver gang du møder et andet menneske, sætter du aftryk. Og jo mere bevidst du er om din egen adfærd, desto stærkere kan andre danne sig en retvisende opfattelse af dig.

På denne underholdende og lærerige workshop får du en værktøjskasse af psykologiske virkemidler, som kan optimere mødet med andre mennesker. Du lærer at blive bevidste om måden, du står, går, smiler og giver hånd på. Alt det, der normalt bare foregår pr. automatik, uden at man tænker over, hvad det signalerer, og hvilket indtryk det efterlader. Gennem et udvalg af hands-on øvelser, som demonstreres grundigt, får du hjælp til at komme i gang. Du vil tydeligt mærke effekten, som med fordel kan anvendes overalt i hverdagen.

Varighed:
½ dag